4 причини защо той ви избягва

Опитва се да преодолее факта, че сте го наранили
10
4 причини защо той ви избягва
Снимка: Istock

Мъжете и жените имаме различен подход в любовта. В началото на едно ново познанство нещата вървят сравнително добре. Понякога нещата се объркват и той започва да се дистанцира. Какви могат да бъдат причините за неговото отдръпване? Вижте 4 възможни.

Той си играе игри с вас

Много мъже правят грешката да "тестват" емоциите на жената, която харесват, започвайки да си играят с тях, за да разберат дали тя изпитва чувства. Разбира се това е незряло поведение, което трябва да ви е като червен флаг дали въпросният мъж заслужава вниманието ви.

И все пак какво да направите?

Не играйте неговата игра, защото в момента, който той усети това, ще се почувства като победител. Може да му заявите, че в подобни игри няма да участвате и че ако иска да бъде с вас ще трябва да положи усилия.

Не е сигурен в чувствата си към вас

Това е една от възможните причини един мъж да стои на дистанция. Когато не е сигурен в емоциите, които изпитва той е предпазлив, нуждае се от време да помисли.

Какво да направите?

Дайте му време и пространство, за да подреди мислите си. Колкото повече го притискате да бъде с вас сега и на момента, толкова повече го отдалечавате. Просто му дайте нужното време, грижете се за себе си, а между временно, ако се появи друг обожател не го отхвърляйте. Несигурният в чувствата си към вас може твърде дълго да мисли и да ви загуби времето в чакане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една основна причина - некоя по-готина му е пуснала.Аз друга причина немам...
7
0
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 4 години
Не се карайте, Обичайте се... Почти за всеки идва Сляпата Неделя!!! Лека вечер.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като оная две се заета и се работа имала
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакво ухание?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принципно жените правят грешен избор и после се чудят защо стана така. Обикновено жените не забелязват свестните мъже и избират лошите момчета. Не е чудно, че след не много време лошите момчета започват да ги избягват. Другото е, че както е написал номер 2, жените погрешно избират връстници, а реално би трябвало мъжът да е по- възрастен.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една причина-друга жена!
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Михаелке, 2Който му се хойка, ще хойка и на стари години. Такива мъже никога не съзряват, с напредване на възрастта стават още по- разюздани, защото им изтича времето. После се прехвърлят в пенсионерските клубове. Сексът не е водещ при тях, бройката е важна. Не си губете времето с Дон-Жуановци.
1
4
 
11
 
! Отговори
Михаелке, преди 4 години
Ти с мъже контактувала ли си като с гаджета?Младият мъж иска да се нахойка, да свали колкото е възможно повече момичета. Затова много рядко се решава на сериозна връзка дори с тази, която най-много му харесва, дори и тя да му допада като личност.Проблемът е там, че докато са на възраст, най-подходяща за омъжване, младите жени предпочитат да излизат със свои връстници или с малко по-големи от тях. Тоест с такива, които още не са готови за брак. Така доста жени пропускат златния си период.